Vilkår og betingelser

Ved skole- og institutionsfotos med bestilling online

Generelle oplysninger
Fotograf Line Kongsted / linekongsted.dk
Bredgade 57, 4400 Kalundborg
fotograf@linekongsted.dk
Tlf.: 29933274
Cvr. nr.: 31901367
Enkeltmandsvirksomhed – etablerings år: 2009

Ordrebekræftelse
Straks efter bestillingen sendes din ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Hvis denne bekræftelse ikke kan leveres pga. en forkert indtastet e-mail-adresse eller hvis postkassen er fuld, er bestillingen alligevel gældende. Hvis der opstår tvivl om bestillingen er gennemført, skal du kontakte mig for at få det afklaret.

Betaling
Det er muligt at betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club. Her tillægges gebyr ved betaling med ovenstående kort i webshoppen.
Betalingsmodulet er godkendt af PBS, der foregår gennem en krypteret forbindelse.

Ved kortbetaling trækkes pengene når billederne leveres i institutionen/på skolen eller når de er klar til afhentning i studiet.

Priser
Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Jeg tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer.

Levering
Institution
Alle gruppebillede bestillinger kommer til institutionen, leveringstid vil være mellem 3-5 uger.  Bestilles der efter den angivne deadline, skal gruppebillederne hentes hos Fotograf Line Kongsted.

Enkeltportrætbilleder taget i studiet, bestilt i forbindelse med at der er blevet taget gruppebillede i institutionen eller pga. omfoto, afhentes hos Fotograf Line Kongsted, medmindre andet er angivet ved bestilling, eller aftalt med Fotograf Line Kongsted. Leveringstid vil være mellem 3-5 uger.

Skole
Alle bestillinger kommer til skolen, leveringstid vil være mellem 3-5 uger. Bestilles der efter den angivne deadline tilægges et gebyr, og billederne skal hentes hos Fotograf Line Kongsted.

Leveringstiden for varen
Leveringstiden kan variere men ligger typisk mellem 3-5 uger.

Særlige vilkår
Bestilles der efter den angivne deadline tilægges et gebyr, og billederne skal hentes hos Fotograf Line Kongsted.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
I op til 4 timer efter bestillingen er foretaget, kan ordren slettes eller ændres, herefter sættes bestillingen i produktion og kan derfor ikke ændres.

Returret/Returnering
Der er ikke returret på bestilte billeder, da dette er individuelt fremstillede varer.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl kan returneres og ombyttes senest 14 dage efter modtagelsen.

Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen. Da der er tale om håndarbejde, vil jeg gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen variere.

Derimod er der ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Fotograf Line Kongsted (linekongsted.dk) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for linekongsted.dkhar adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.linekongsted.dk er Line Kongsted.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.linekongsted.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos linekongsted.dkhar du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til linekongsted.dkvia e-mail fotograf@linekongsted.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Line Kongsted. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.