Business branding fotosession

MIN intention, mit mål, min passion er at hjælpe DIG med at føle dig tryg og godt tilpas foran mit kamera, så vi sammen kan skabe nærværende og smukke portrætter, du kan kende dig selv i og elsker.

Jeg hjælper dig med at skabe billeder som du er STOLT af at vise og som får dig og din virksomhed til at vokse og stråle.

Som selvstændig er det SÅ vigtigt at have billeder der viser DIG, hvem DU er og hvad DIN virksomhed står for. Med ægte og ærlige portrætter føler din kunde at hun/han kender dig. Har du professionelle billeder på hjemmeside, sociale medier, i annoncer osv., vil din kunde kunne mærke og se, at du tager din virksomhed seriøst og er dygtig i dit fag.

All-in pakken inkluderer

  • 1/2 times forberedende samtale via zoom
  • 4 timers fotosession på lokation indendørs og/eller udendørs
  • 40 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med portrætter, stemningsbilleder, personlige “stockfotos”, fuld og halv figur billeder, der viser dig og hvem du er
  • Opfølgningsmøde (hvis du har behovet) efter fotograferingen, hvor jeg råder og vejleder dig i, hvilke billeder der skal i brug og evt. på hvilke platforme
  • Vil du vide mere? Book en afklarende samtale

Pris kr. 15.000,- ekskl. moms

“Det betyder utrolig meget for mig, at have gode billeder, da det giver mig lyst til at brænde endnu mere igennem med min markedsføring. Det giver mig også en følelse af indre power og stolthed omkring min branding, og jeg tror på, at dét ultimativt gør, at jeg får en bedre konvertering.

Jeg havde det helt fantastisk godt under min fotosession med Line, og følte mig så meget tilpas, og helt tryg i processen. Hvis du ønsker at tage din branding og visuelle identitet til næste niveau, vil jeg helt sikkert anbefalde at arbejde med Line!”
/Liv aka Livness – serie iværksætter & mindset coach

Forberedende samtale

30 min. forberedende samtale via zoom, hvor vi taler om alle de praktiske detaljer vedr. dato og lokationer. Derudover får vi en snak om hvilke billeder du har brug for og hvilken stil og stemning de skal udstråle. Sidst men ikke mindst gennemgår vi have du skal medbringe af tøj og personlige rekvisitter til din branding fotosession.

Fotosession

3-4 timers fotosession på én eller flere lokationer. Her er der både mulighed for at lave billeder i studie, på et hotel eller hos dig i dine lokaler og omgivelser.

Billeder

Du modtager 40 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med portrætter, stemningsfyldte billeder og billeder der relaterer til det du laver i din virksomhed, og alle har den fællesnævner at de viser dig og hvem du er. Selvfølgelig med mulighed for at tilkøbe flere billeder.

Opfølgningsmøde

Efter fotograferingen mødes vi online eller fysisk, og jeg råder og vejleder dig igennem udvælgelsen af billederne, og i hvilke billeder der skal i brug på hvilke platforme.

Iværksætter pakken inkluderer

  • 1/2 times forberedende samtale via zoom
  • 2 timers fotosession på lokation indendørs og/eller udendørs
  • 15 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med portrætter, stemningsbilleder, personlige “stockfotos”, fuld og halv figur billeder, der viser dig og hvem du er
  • Vil du vide mere? Book en afklarende samtale

Pris kr. 7.500,- ekskl. moms

“Det er anden gang jeg bliver fotograferet af Line, og det er både nemt, hyggeligt og sjovt at være sammen med Line. Og trygt! Jeg har arbejdet med branding i over 20 år. Og billeder er det første vi tjekker ind i. Eller ud af. Så for mig er det en selvfølge med professionelle billeder minimum en gang om året, der matcher både min person og mit brand-dna.

Line er en stjerne. Hun er med på alle forslag, ser de bedste spots, er fantastisk sød at arbejde med og vanvittig dygtig til at fange den helt rette essens. Det er hver en krone hver. Og meget mere end det…”
/Katrine Venke, Brand & Mindset Mentor

“Tusind tak for et magisk samarbejde. Jeg elsker altid at arbejde sammen med dig kære Line. Du har den vildeste evne til at få det bedste frem i mig. Det kan virke både unaturligt og opstillet at få taget billeder, men sådan er det ikke med dig bag kameraet, for du gør på fineste vis alting let, trygt og sjovt.

“Og billederne taler vidst for sig selv. Hold nu k. hvor er de flotte. Jeg kan godt være liiidt (læs meget) selvkritisk, men dine billeder de viser virkelig essensen af hvordan det er at arbejde sammen med mig og hvem jeg er – gennem dine billeder føler jeg, at man ser hele mig. Af hjertet tak.”
/Maja Lykke, businessmentor og Thetahealer