Coaching

Hvad holder dig tilbage fra at leve dit ultimative drømmeliv? Det korte svar er… dig selv. Gennem coaching vil jeg hjælpe dig med at fjerne forhindringerne, finde motivationen og vejen til dit drømmeliv.

Hvad er coaching?

Coaching hjælper dig med at opnå et mål, ved at bryde dine mønstre, så du bliver i stand til at skabe forandring, og opnå nye og bedre resultater.

Måske vil du gerne være bedre til at sige fra, eller vil igang med at træne, måske skal du tage en svær beslutning, vil være bedre i stand til at mærke dig selv, eller noget helt femte.

Er det DIN tur til at skabe dit drømmeliv?

Jeg VED godt at det kan virke lidt skræmmende, men for at vi kan udvikle os, og opnå det vi drømmer om her i livet, må vi acceptere at der vil opstå frygt i processen.

Efter en coaching session hos mig, vil du føle dig motiveret, føle dig bedre i stand til at nå målet, og ved HVAD du skal gøre for at skabe forandring i dit liv.

Forårs tilbud

Book en coaching session og få nr. 2 session gratis.

Tilbuddet gælder ved booking af coaching session i marts, april og maj 2023.
Pris for første session kr. 1200,- pris for anden session kr. 0,- (SPAR kr. 1200,-).

Priser & praktisk

Vi tager fat i dén problemstilling, DU har allermest brug for at arbejde med i dit liv lige nu.

Hver session varer 75 minutter. Pris pr. session kr. 1200,-

Klippekort med 5 sessioner til kr. 5000,-. SPAR kr. 1000,-.

Sessionerne foregår som udgangspunkt online via Zoom.

“Line er meget ærlig, kærlig og omfavnende. Hun har selv været der og det gør at hun ved hvad jeg står med. Line er professionel og jeg føler mig i trygge hænder. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.” Britt

Hvordan har det været at have Line som mentor? “Fantastisk! Hun er sprudlende, motiverende, kommer med gode input og sætter en masse tanker i gang!” Pernille

“Jeg har fået de redskaber som jeg havde brug for og tro på at jeg godt kan.” Britt

Din coach

Mit navn er Line Kongsted, jeg har været selvstændig i 13 år og er certificeret coach v. Sofia Manning.

Jeg er mor til Karl på 8 år, elsker autocampere, eventyr, vandring/løb og at være i naturen. Jeg ELSKER at være ved havet, men er en smule vandskræk når jeg er nede i vandet.

Jeg er branding fotograf, business mentor og certificeret coach, og min passion er at hjælpe kvinder, med at tage aktion på deres drømme, så de kan skabe præcis det liv de drømmer om.