Om Mig

Jeg brænder for at lave billeder af dig som du elsker, og kan kende dig selv i.

Som barn vidste jeg, at mit arbejde skulle være noget jeg ELSKEDE at lave.

Allerede dér nægtede jeg at bruge mit liv på noget jeg synes var kedeligt at lave. Jeg vidste bare endnu ikke hvad det skulle være.

Under min uddannelse som salgsassistent arbejdede jeg hos Expert i Jyderup hvor jeg bl.a. vejledte de kunder der stod og skulle investere i et kamera. Derigennem blev interessen for at fotografere vakt.

Jeg gik til rigtig MANGE koncerter dengang, og en dag var jeg så heldig at få lov til at stå i pressefoto graven helt oppe foran scenen til en koncert. Dér vidste jeg at jeg ville leve af at være fotograf.

Få måneder efter jeg havde færdiggjort min salgsuddannelse, startede jeg på Fatamorgana – Danmarks Fotografiske Billedkunstskole i København, hvor jeg blev hængende ét fantastisk år. Dét år på Fata udviklede mig enormt meget både fotografisk og personligt.

I 2010 startede jeg min virksomhed op, og efter at have arbejdet delvist i min virksomhed og delvist som salgsassistent i nogle år, gik jeg 100% ind i min virksomhed på fuld tid.

Jeg elsker at være min egen chef, og jeg får personligt SÅ meget ud af at hjælpe dig trygt igennem en fotosession, og se mine seje kunder rykke sig, gøre arbejdet og se dem få øjnene op for, at de faktisk (selvfølgelig) KAN få taget gode og smukke billeder. For det kan ALLE.