Elevation

3 måneders transformerende 1:1 business mentor forløb

For dig der er klar til at træde op på næste niveu, styrke dit mindset, få mere frihed og passion ind i din virksomhed. 

Elevation forløbet er for dig der er selvstændig og ønsker at kunne drive din virksomhed med selvsikkerhed.

I 12 uger vil jeg være din coach, mentor og støtte, igennem din transformation fra tvivlende virksomhedsejer hvor tingene føles uoverskuelige og som et stort rod, til en selvsikker ladyboss med et stærkt mindset, styr på tingene og et tydeligt personligt brand.

 • Du VED at det du kan, kan hjælpe MANGE.
 • Du VED hvad du inderst inde er passioneret omkring.
 • Du kan mærke et det er NU du vil gå ALL IN, og comitte dig til at skabe den virksomhed hvor du har dig selv med, der giver dig frihed, en økonomi der hænger sammen uden at skulle knokle mere eller løbe stærkere.

Tag din business til nye højder, ikke ved at knokle mere, men ved at fjerne begrænsende overbevisninger, optimere elementerne i din virksomhed, stille skarpt på din målgruppe og skabe salgsstrategier der virker.

Forløbet er skræddersyet til dig og indeholder dét du har brug for at arbejde på, for at skabe den passionsbaserede virksomhed jeg VED du kan se for dig.

“Line er meget ærlig, kærlig og omfavnende. Hun har selv været der og det gør at hun ved hvad jeg står med. Line er professionel og jeg føler mig i trygge hænder. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.” Britt

Hvordan har det været at have Line som mentor? “Fantastisk! Hun er sprudlende, motiverende, kommer med gode input og sætter en masse tanker i gang!” Pernille

“Jeg får masser af job henvendelser (og siger stadig nej tak til dem der ikke vil betale min timepris) så det er fantastisk dejligt. Har denne måned udbetalt mig selv den løn som jeg fra starten havde håbet at kunne udbetale. Dvs. efter 3 måneder som selvstændig er jeg der hvor tingene faktisk ser fornuftige ud og jeg gør det jeg har rigtig meget lyst til at lave. Føler mig faktisk glad og lykkelig 😃” Kristina

Om din mentor

Mit navn er Line Kongsted, Jeg er 40 år, mor til Karl på 8 og elsker vesterhavet, roadtrips, køre i autocamper og at vandre. Derudover er jeg passioneret certificeret coach & business mentor, der hjælper selvstændige kvinder med at skabe en passionsbaseret virksomhed og en hverdag med frihed og overskud.

Praktisk

 • Forløbet varer 12 uger
 • 2 timers opstarts strategi session
 • 5 1:1 coach/mentorsessioner á 60 min.
 • Lukket facebook gruppe til deling af spørgsmål, wins, dokumenter og andet viden du har brug for.
 • Opstart når jeg har ledige spots. Pt. 3 ledige spots med opstart 1/2-23.

Og hvem er jeg så, til at sige jeg kan hjælpe dig… Jo ser du… Jeg HAR været der hvor jeg knoklede så meget at jeg endte med at gå ned med stress. Jeg VED hvor svært det kan være at mærke sig selv og sin egen mavefornemmelse. Jeg kender ALT til at føle mig utaknemmelig fordi jeg HAVDE skabt den virksomhed jeg tidligere drømte om, men pludselig ville noget andet… mere.

Du er klar til ELEVATION når du…

….sammen med mig stiller dig ud på kanten af klippen, tør kigge ned og se din fryg i øjnene.

… glæder dig til at sige farvel til de begrænsende overbevisninger og gamle mønstre der lige nu holder dig tilbage.

….slet ikke kan vente med at begynde at udfolde din passion, og leve det liv jeg ved du drømmer om.

Når du har været med på ELEVATION

 • lader du dig ikke længere stoppe af gamle mønstre og begrænsende overbevisninger
 • har du mindsettet til at tage aktion på dine drømme
 • har du sammen med mig, gennemarbejdet workflows og arbejdsgange i din virksomhed
 • har du styr på dine ydelser, priser og salgsstrategier
 • har du fået mere frihed ind i dit liv

Du FORTJENER at have en virksomhed

 • der er passionsbaseret og dermed giver dig energi stedet for at dræne dig.
 • som giver dig frihed til at lave det du elsker allermest.
 • hvor du har ro i maven når du går i seng om aftenen.
 • hvor du arbejder med dine absolute ideelle kunder.

Nu er jeg ikke spåkone MEN…

Jeg vil vædde med at du har set masser af online webinarer, deltaget i workshops og kurser for at lære alt om markedsføring, branding, mindset m.fl. for at finde opskriftEN, den gyldne måde at drive din virksomhed på. Du føler bare stadig ikke helt at du er der, du føler at noget holder dig tilbage i at tage de afgørende skridt hen imod den virksomhed jeg VED du så tydeligt kan se for dig.

ELEVATION er ikke et online kursus

Forløbet er bygget op omkring dine 1:1 mentoring sessioner der ligger hver anden uge. Imellem sessionerne vil der være hjemmearbejde, hvor du arbejder med dig selv og på udviklingen af din virksomhed.

Vi fastlægger målet for forløbet, det mere langtidssigtede mål for din virksomhed, dykker ned i dine drømme for dit liv og din virksomhed, og lægger en plan for hvordan du når derhen.

I PROMISE to call out your bullshit

I vores samarbejde, holder jeg mig ikke tilbage, når jeg spotter en overbevisning eller et mønster der på ingen måde gavner dig, og derfor heller ikke gavner din udvikling og væksten af din virksomhed.

Sammen skaber vi nye støttende overbevisninger, strategier og workflows der passer til DIG, motiverer dig, og hver dag for dig et skridt tættere på din passionsbaserede virksomhed.

Jeg er med dig alle 3 måneder

Udover vores 1:1 sessioner, har vi en lukket facebookgruppe hvor du alle ugens dage, døgnet rundt kan stille spørgsmål, dele sejrer og frustrationer og dele de ting du har brug for sparring på.

Elevate your mind and you elevate your world

Investering

22.000,- ekskl. moms med mulighed for ratebetaling af op til 4 rater. V. 4 rater kr. 5500,- ekskl. moms pr. måned.