MINI
Business branding fotosession
POP-UP

MIN intention, mit mål, min passion er at hjælpe DIG med at føle dig tryg og godt tilpas foran mit kamera, så vi sammen kan skabe nærværende og smukke portrætter, du kan kende sig selv i og elsker.

Jeg hjælper dig med at skabe billeder som du er STOLT af at vise og som får dig og din virksomhed til at vokse og stråle.

Som selvstændig er det SÅ vigtigt at have billeder der viser DIG, hvem DU er og hvad DIN virksomhed står for. Med ægte og ærlige portrætter føler din kunde at hun/han kender dig. Har du professionelle billeder på hjemmeside, sociale medier, i annoncer osv., vil din kunde kunne mærke og se, at du tager din virksomhed seriøst og er dygtig i dit fag.

Det får du

  • 15 min. forberedende samtale via telefon
  • 45 min. fotosession på lokation
  • 5 digitale billeder i høj opløsning med mulighed for tilkøb af flere.

Lokationer juni 2022

Vælg mellem:

  • Klitmøller strand og klitter
  • Vorupør mole, klitter og strand
  • Røsnæs v. Kalundborg skov og strand.

Pris kr. 2.795,- ekskl. moms