Kurser

Online fotokursus – “Bliv bedre til at tage billeder med din smartphone”
Vil du have tips og tricks til at tage bedre billeder med din smartphone? Så har jeg kurset til dig. Læs alt om det her…

Du er også meget velkommen i min Facebook-gruppehvor du kan få GRATIS gode råd til at tage bedre billeder med din smartphone.
Ja tak… jeg vil gerne være med i gruppen!


KURSER
Endags fotoworkshop
Foto workshop i digital spejlreflekskamera for absolut begyndere.

For dig der gerne vil kunne lave flotte billeder i din virksomhed til events og i hverdagen, dig der gerne vil have flotte billeder med hjem fra sommerferien, familiefesteneller bare gerne vil have mere ud af dit kamera.

En intens dag, hvor du lærer dit kamera bedre at kende. Lærer hvad knapperne på kameraet bruges til. Lærer om lukker, blænde, iso, lysmåler, hvidbalance, autofokus og meget mere.

Der vil både være teori og opgaver vi skal ud og løse i praksis, så den nye viden kan blive prøvet af.

Dato
Pt. ingen datoer

Pris kr. 995,-  inkl. kaffe/te pauser og frokostpause. Kaffe og te er gratis og der er mulighed for at tilkøbe sandwich til kr. 40,- (fra Mayo) sammen med din tilmelding. Max. 15 deltagere. Kurset gennemføres ved min. 8 deltagere.


Fotokursus – begynder

Fotokursus for absolut begyndere i digitale spejlreflekskameraer.

Første kursusdag:
Vi tager hul på den første teknik undervisning. Vi gennemgår kort kameraet og dets vigtigste knapper. Derefter lærer I om et område af kameraets teknik, og får en opgave, hvor I skal bruge, det I har lært i praksis.

Efterfølgende kursusdage:
Vi gennemgår først opgaven fra sidste gang. Derefter lærer I om et nyt område af kameraets teknik, og får en opgave, hvor I skal bruge, det I har lært i praksis. Billederne fra opgaven bliver gennemgået ugen efter.

Ved at løse opgaver fra gang til gang, og ved at se og tale om hinandens billeder, tror jeg på en bedre indlæring og forståelse for teknikkerne.

Medbring:
Kamera, kort, evt. forskellige objektiver, notesblok/iPad til noter. Husk at oplade kameraet.

Praktisk info og pris:
Kurset vil forløbe over 4 gange, som hver vil vare 2 timer.  Kaffe og te inkluderet.
Adresse: Bredgade 57, 4400 Kalundborg.
I alt 8 timers kursus for kr. 1495,-

Datoer:
Pt. ingen datoer.

Tilmelding:
Send en e-mail til: fotograf@linekongsted.dk med følgende oplysninger: Hvilket hold du vil tilmeldes, navn, adresse, mobil nr., e-mail og om du vil betale via netbank, eller kommer ned i butikken, og betaler kontant eller via dankort. Skriv gerne idéer eller ønsker til emner i undervisningen. Når jeg har modtaget betaling, får du en bekræftelse, på at du har betalt og er tilmeldt.

Der er plads til op til 10 personer på kurset. Kurset gennemføres kun med minimum 8 personer tilmeldt.

_______________________________________________________________________________________

1:1 undervisning
Fotokursus for absolut begyndere i digitale spejlreflekskameraer.

Vi gennemgår indstillingerne i dit kamera og taler om hvordan du kan udnytte dit kamera fuldt ud i forskellige situationer. Det er forskelligt fra person til person hvad vi gennemgår, da kurset går ud på at svare på dine specifikke spørgsmål. Hvis der er tid tilbage kan vi gennemgå nogle af dine billeder, så du kan få noget konstruktiv kritik og udvikle dig.

Praktisk info og pris:
Kurset varer 2 timer.
Adresse: Kordilgade 57, 4400 Kalundborg.
Pris kr. 995,-

Datoer:
Vi finder i en dag der passer dig. Åbent for tilmelding

Tilmelding:
Send en mail eller ring til mig på: fotograf@linekongsted.dk eller 29 93 32 74 for nærmere information og tilmelding.