Selvkærlig virksomhedsdag

Giv dig selv lov til at mærke efter

Er du soloselvstændig…
… og savner du udvikling og netværk? Har du hovedet fyldt med ideer til din virksomhed, men ingen at vende dem med? Føler du det kan være svært at mærke hvilken ide, fokus eller retning du skal gå med?

Forestil dig…

…en hel dag med sparring, netværk og inspiration, i selskab med andre selvstændige kvinder og bobler, hvor du kan fokusere på dig selv og din virksomhed. Lyder det som noget for dig? Trænger du til at give dig selv og din virksomhed en selvforkælelsesdag?

… så er du havnet det HELT rigtige sted…

Det er nemlig præcis sådan en dag vi har sat sammen til dig. En dag som er for dig der er selvstændig med egen virksomhed, og har været det i min 12 måneder. For dig der savner at være sammen med andre selvstændige kvinder, og elsker udvikling – både af dig selv og din virksomhed.

Praktisk

* Dato: d. 21. maj 2022
* Tid: kl. 9.30-14.30
* Sted: Kalundborg
* Antal pladser: 10
* Pris: kr. 777,- ekskl. moms
* Tilmelding SENEST d. 18. maj.

Jeg skal da med

Selvforkælelse og inspiration

Vores vision er at give dig en dag med masser af selvforkælelse af dig selv og din virksomhed, inspiration samt sparring og netværk med andre selvstændige kvinder.

“Forløbet har været så givende, Anne har stillet gode spørgsmål til mig undervejs, og kommet med rigtig gode input hvis jeg har været kørt lidt fast med nogle ting.
Og så har det været guld værd at Anne selv har haft gået vejen før mig med at bygge virksomhed op, og dermed også har kunne forstå den rutsjebanetur man har følelsesmæssig undervejs.
Anne har været super god til at give en peptalk, så når man gik fra mødet var det med fornyet energi og tro på at det nok skal lykkes.”
Klient på Annes mentor forløb

“Jeg får stadig masser af job henvendelser (og siger stadig nej tak til dem der ikke vil betale min timepris) så det er fantastisk dejligt.
Har denne måned udbetalt mig selv den løn som jeg fra starten havde håbet at kunne udbetale. Dvs. efter 3 måneder som selvstændig er jeg der hvor tingene faktisk ser fornuftige ud og jeg gør det jeg har rigtig meget lyst til at lave.
Føler mig faktisk glad og lykkelig”.

Deltager på Lines Powerful startup forløb

Program for dagen

* Hvad fylder lige nu vedr. din virksomhed
* Krea v. Anne
* Visualisering v. Line
* Strække ben/kort gåtur
* Frokost (sandwich og vand/sodavand inkl.)
* Opsamling – hvad tager du med herfra i dag
* Netværk og et glas bobler

Tilmelding

Om Line

Mit navn er Line Kongsted, jeg har været selvstændig i 11 år.

Jeg er mor til Karl på 7 år, elsker autocampere og at være i naturen, meeen er IKKE så vild med insekterne der følger med når man er i naturen. Jeg ELSKER at være ved havet, men er en smule vandskræk når jeg er nede i vandet.

Jeg er fotograf, business mentor og certificeret coach, og min passion er at hjælpe kvindelige selvstændige og iværksættere med at tage aktion på deres drømme om det selvstændige liv, så de kan skabe præcis det liv de drømmer om.

Jeg elsker eventyr, vandring og løb.

Om Anne

Mit navn er Anne Hjorth, og jeg er uddannet skiltetekniker og produktudvikler med design og produktion som speciale.

Kreativitet har altid været mit safe-space. Der opstår et særligt stille rum i mit sind, når jeg bruger mine hænder og kan udføre kreative projekter.

Når der er tid til det, sætter jeg mig bag på min kærestes motorcykel, og så kører vi ud af byen og ud på landevejene. En tur til vandet er altid min favorit destination.

Det seneste halve år er min interesse og passion for at være vejleder og mentor vokset. Jeg elsker at være den støttende og hjælpende hånd for selvstændige i deres opstartsfase.

Vi skaber rum til ro og fordybelse
Som selvstændige er vi afhængige af at kunne skabe og udvikle os, og ofte kan vi glemme at give vores krop og sind den ro vi har brug for, for netop at kunne skabe og udvikle både os selv og vores virksomhed.

På selvkærlig virksomhedsdag får du en hel dag i selskab med andre selvstændige kvinder, og vi skaber et rum hvor vi sammen kan fordybe os i vores virksomheder, og hvor der er plads til legende kreativitet og udvikling.

Dagen bliver en blanding af praktiske øvelser, visualisering, en kreativ udfordring og fordybelse i egen virksomhed. Vi arbejder bl.a. med… Hvor står du lige nu? Hvilke udfordringer begrænser, eller bekymrer dig? Hvad har du brug for hjælp til?

jeg er så klar til en selvkærlig virksomhedsdag