Branding fotosession – Livness2023-01-07T20:06:57+01:00

Branding fotosession

Eksklusivt for Club Livness

MIN intention, mit mål, min passion er at hjælpe DIG med at føle dig tryg og godt tilpas foran mit kamera, så vi sammen kan skabe nærværende og smukke portrætter, du kan kende dig selv i og elsker.

Jeg hjælper dig med at skabe billeder som du er STOLT af at vise og som får dig og din virksomhed til at vokse og stråle.

Vil du tydeligt og autentisk vise hvem DU er og hvad DIN virksomhed står for?

Er du klar til at tage din virksomhed seriøst, og skabe din virksomheds unikke visuelle identitet?

Drømmer du om at tiltrække flere af din yndlings målgruppe?

Er det NU du vælger at gå all-in?

Kan du sige ja til én eller flere af ovenstående, så er jeg din go-to woman.

Med et sæt lækre branding fotos, kan du tage din virksomhed til next level.

Du står ikke længere og mangler billeder til hjemmeside, SoMe og presseomtaler, og udstråler med lethed professionalisme og overskud.

Du vil nemmere kunne tiltrække din ideelle kunde, fordi hun møder dig igennem autentiske billeder. Med et sæt friske branding billeder, opdaterer du øjeblikkeligt din virksomheds visuelle udtryk.

“Det betyder utrolig meget for mig, at have gode billeder, da det giver mig lyst til at brænde endnu mere igennem med min markedsføring. Det giver mig også en følelse af indre power og stolthed omkring min branding, og jeg tror på, at dét ultimativt gør, at jeg får en bedre konvertering.

Jeg havde det helt fantastisk godt under min fotosession med Line, og følte mig så meget tilpas, og helt tryg i processen. Hvis du ønsker at tage din branding og visuelle identitet til næste niveau, vil jeg helt sikkert anbefalde at arbejde med Line!”
/Liv aka Livness – serie iværksætter & mindset coach

All-in pakken

  • 30 min. forberedende samtale via zoom
  • 4 timers fotosession på lokation indendørs og/eller udendørs inkl. kørsel i hele DK.
  • 25 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med forskellige portrætter, stemningsbilleder, flatlays, personlige “stockfotos”, fuld og halv figur billeder, der viser dig og hvem du er
  • Vil du vide mere? Book en afklarende samtale

Club livness 2023 pris
kr. 9.600,- ekskl. moms

(normalpris kr. 15.000,-) ekskl. moms

“Det er anden gang jeg bliver fotograferet af Line, og det er både nemt, hyggeligt og sjovt at være sammen med Line. Og trygt! Jeg har arbejdet med branding i over 20 år. Og billeder er det første vi tjekker ind i. Eller ud af. Så for mig er det en selvfølge med professionelle billeder minimum en gang om året, der matcher både min person og mit brand-dna.

Line er en stjerne. Hun er med på alle forslag, ser de bedste spots, er fantastisk sød at arbejde med og vanvittig dygtig til at fange den helt rette essens. Det er hver en krone hver. Og meget mere end det…”
/Katrine Venke, Brand & Mindset Mentor

Iværksætter pakken

  • 30 min. forberedende samtale via zoom
  • 1 1/2 – 2 timers fotosession på lokation indendørs og/eller udendørs inkl. kørsel på hele sjælland. Ved sessions på fyn og i jylland tillægges bro og kørsel
  • 12 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med forskellige portrætter, stemningsbilleder, fuld og halv figur billeder, der viser dig og hvem du er
  • Vil du vide mere? Book en afklarende samtale

Club livness 2023 pris
kr. 6.000,- ekskl. moms

(normalpris kr. 7.500,-) ekskl. moms

Praktisk info

Billeder/filer2022-12-28T15:35:51+01:00

Du modtager 25 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med portrætter, stemningsfyldte billeder og billeder der relaterer til det du laver i din virksomhed, og alle har den fællesnævner at de viser dig og hvem du er. Selvfølgelig med mulighed for at tilkøbe flere billeder.

Fotosession2022-12-28T15:35:24+01:00

3-4 timers fotosession på én eller flere lokationer. Her er der både mulighed for at lave billeder i studie, på et hotel eller hos dig i dine lokaler og omgivelser.

Forberedende samtale2022-12-28T15:34:59+01:00

1/2 times forberedende samtale via zoom, hvor vi taler om hvilke billeder du har brug for og hvilken stil og stemning de skal udstråle.

“Taknemmelighed er hvad der fylder mit hjerte. Jeg synes at Line har fanget alt det, jeg gerne ville have frem i billederne. Nemlig mit kreative, følsomme tænkende sind. Som også er med til at gøre mig til en dygtig grafiker.

Jeg er normalt ikke pjattet med at få taget billeder, men Line fik mig hurtigt til at føle mig tryg og glad foran kameraet. Hun er enormt dygtig til at guide og få en til at slappe af.”
/Line aka Æblemoster – illustrator & grafisk designer

Go to Top