Business branding fotosession

MIN intention, mit mål, min passion er at hjælpe DIG med at føle dig tryg og godt tilpas foran mit kamera, så vi sammen kan skabe nærværende og smukke portrætter, du kan kende sig selv i og elsker.

Jeg hjælper dig med at skabe billeder som du er STOLT af at vise og som får dig og din virksomhed til at vokse og stråle.

Som selvstændig er det SÅ vigtigt at have billeder der viser DIG, hvem DU er og hvad DIN virksomhed står for. Med ægte og ærlige portrætter føler din kunde at hun/han kender dig. Har du professionelle billeder på hjemmeside, sociale medier, i annoncer osv., vil din kunde kunne mærke og se, at du tager din virksomhed seriøst og er dygtig i dit fag.

Prisen er inkl.

  • 1 times forberedende samtale, personligt, telefonisk eller online
  • Guide til hvordan du bedst forbereder dig på at skulle stå foran kameraet
  • Styling af professionel stylist, hår, makeup og tøj
  • Stylist som er med HELE dagen til at style, lave touch-ups og guide dig
  • 3-4 timers fotosession i studie, på lokation eller begge dele
  • 15 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med forskellige portrætter, stemningsbilleder, fuld og halv figur billeder, der viser dig og hvem du er
  • Opfølgningsmøde efter fotograferingen, hvor jeg råder og vejleder dig i, hvilke billeder der skal i brug og evt. på hvilke platforme

Pris kr. 12.300,- ekskl. moms

Book en samtale

Forberedende samtale

1 times forberedende samtale, personligt, telefonisk eller online, hvor vi taler om hvilke billeder du har brug for og hvilken stil og stemning de skal udstråle.

Guide

Du modtager før fotograferingen en PDF guide til, hvordan du bedst forbereder dig på at skulle stå foran kameraet.

Styling

Styling af professionel stylist, hår, makeup og tøj.

Fotosession

3-4 timers fotosession på én eller flere lokationer. Her er der både mulighed for at lave billeder i studie, på et hotel eller hos dig i dine lokaler og omgivelser.

Billeder

Du modtager 20 digitale billeder i høj opløsning. Et varieret sæt billeder med portrætter, stemningsfyldte billeder og billeder der relaterer til det du laver i din virksomhed, og alle har den fællesnævner at de viser dig og hvem du er.

Opfølgningsmøde

Efter fotograferingen mødes vi, og jeg råder og vejleder dig igennem udvælgelsen af billederne, og i hvilke billeder der skal i brug på hvilke platforme.

Book en samtale
Book en samtale