Bryllup

En bryllupsfotografering kan starte før I mødes i kirken, eller det kan blot være en smuk serie bryllupsportrætter udendørs eller i studie. Der er mange muligheder, og jeg hjælper gerne med at nå frem til, hvad I har behov for.

Bryllupsportrætter – on location
De officielle bryllupsbilleder fotograferet på en location valgt af brudeparret. Fotograferingen tager ca. 1-2 timer hvor vi når at lave 6-10 opstillinger. Print, forstørrelser, fotobog mm. kommer udover.
Kr. 2499,-

Bryllupsportrætter – i studie
De officielle bryllupsbilleder fotograferet i studie centralt i Kalundborg. Fotograferingen varer ca. 1 time og vi laver 2-5 opstillinger. Print, forstørrelser, fotobog mm. kommer udover.
Kr. 795,-

Tilkøbspakker:
OBS! Kan kun tilkøbes i forbindelse med én af ovenstående fotograferinger.

Kirke
Billeder under vielsen og ved riskast samt lykønskninger ved kirke eller rådhus. Print, forstørrelser, fotobog mm. kommer udover.
Kr. 1799,-

Gæster
Opstillede billeder af gæsterne parvis. Gælder for op til 25 par. Kr. 50,- pr. par derudover. Det bedste billede af hvert par billedbehandles og leveres i 10×15 cm.
Kr. 1499,-

Gruppebilleder
Sjove eller traditionelle billeder af brudeparret og den nære familie, bruden sammen med brudepigerne, gommen sammen med kameraterne eller et samlet billede af alle gæsterne. OBS! kun i forbindelse med bryllupsportrætter – on location.
Mindre grupper kr. 279,- pr. gruppe leveret i 13×18 cm
Gruppebillede af alle gæster kr. 579,- leveret i 20×30 cm

Takkekort
Special lavede, enkle og smukke takkekort inkl. kuverter. Du kan vælge imellem 10×20 cm eller 13×18 cm kort med din egen korte tekst på.
Se priserne her…

Kørsel
Foregår fotograferingen udenfor Kalundborg by koster det kr. 4,- pr. kørt km frem og tilbage regnet fra min studie adresse.


Læs den praktiske info under galleriet…

 

Hvornår skal I bestille tid…

  • Når I kender datoen for brylluppet.
  • Det er altid en god ide at booke tid så hurtigt som muligt, da jeg kun kan nå ét bryllup pr. dag.

Før fotograferingen…

  • Vi mødes i mit studie 2-4 uger før brylluppet, hvor vi aftaler, hvilke billeder der skal tages, og hvilken stil I kunne tænke jer. Vi lægger en slagplan for fotograferingen, så alt er på plads, og så I ikke har noget at bekymre jer om på dagen.

Under fotograferingen…

  • Sørg for at have vand og snacks med til jer selv.
  • I må meget gerne have én person med under fotograferingen, der kan hjælpe med at holde buket, rette på kjolen og bære en lille kurv/pose med vand og snacks til jer.

Efter fotograferingen…

  • I får en mail med et link til jeres prøvebilleder 1-2 dage efter fotograferingen.
  • Billederne er uredigerede digitale prøvebilleder med teksten “prøve” henover.
  • Vi finder en tid til en billedegennemgang, hvor vi sammen udvælger de bedste billeder, og taler om hvordan I kunne tænke jer at få billederne. Et smukt album, forstørrelser og indramning mm.
  • Priser på prints, forstørrelser, lærredsprint og bøger kan I se her…